Kräftskiva med musikunderhållning

Lördagen den 9 september kl 18:30 – in på sena natten

kraftaTag med egna kräftor och den dryck och tillbehör du behagar. Då antalet platser är begränsat måste du föranmäla dig till festen genom att betala in 80 kr per person (vuxna) till 5009-3640 eller till Swishnummer 0739855215. Glöm inte att skriva ”Kräftskiva” +ditt namn så vi vet vem som har betalat! Sista datum för anmälan är onsdagen den 6 september.

Vi dukar fram långbord och ordnar med sånghäften och musik för kvällen. Som vanligt skriver vi egna snapsvisor som vi nominerar som bidrag till Snapsvise-SM. Vi säljer lotter och fixar någon rolig aktivitet som du kan utmana dina kompisar på. Max 100 personer får plats så det är först till kvarn som gäller.

Eventuella frågor om kräftskivan ställs till Christer Lärk på info@jc-band.com

Varmt välkomna!

PS: Eventuellt överskott går till utvecklingen av gården.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s